Click & Collect
Bestil på webshop - afhent i butik
- også frem til 7. februar

Mulighederne er mange når det kommer til lamper og belysning. Og belysning er ikke bare belysning. Den helt rigtige belysning på de rigtige steder i hjemmet er i høj grad afgørende for, om du trives i dit eget hjem. For lidt lys kan give dårlige forhold for arbejdsgange og for meget lys kan ødelægge en stemning du prøver at skabe. Derfor er det ikke kun lampen du vælger der har betydning, men i lige så høj grad også lyskilden du vælger at sætte i.  Det er altså værd at overveje hvilken pære du er til; den traditionelle glødepære, den flotte og lidt kolde halogen eller måske de mere energibesparende LED-pærer, som har lang levetid og giver et dejligt varmt lys.

Desuden har designet selvfølgelig også meget at skulle have sagt, for helt ærligt, hvem gider se på en vellysende, men grim lampe? Hos os finder du et stort udvalg indenfor lamper og pærer til det moderne og stilbevidste hjem. Fælles for dem alle er, at de falder i vores smag og vi håber at du også kan finde en lampe eller to du kan lide? Og husk også lige pæren!

Belysningens kunst

Et velindrettet hjem med afbalanceret belysning- det er lettere sagt end gjort! Ikke desto mindre er den helt rigtige belysning vigtig for stemningen i vores hjem, for hvor godt vi præsterer og for hvor godt tilrette vi befinder os. Belysningen vi omgiver os med, skal ikke blot passe ind i resten af indretningen, men også kaste det lys der giver den helt rigtige stemning og de helt rigtige og optimale arbejdsforhold. Hos VIVO DESIGN finder du et stort udvalg af lamper indenfor alle kategorier. Er det en pladsbesparende væglampe du søger, en standerlampe til sofahjørnet, en pendel til spisebordet eller en bordlampe til arbejdsbordet? Vi giver her på siden vores bud på lækker belysning, som du ikke finder i ethvert hjem. Kig dig omkring på siden og bliv inspireret til køb af din næste lampe til hjemmet.

En pære til forskel

I mange lamper kan selve lyskildens udformning og trådenes spil, gøre en stor forskel for lampens udseende. Både de traditionelle glødepærer og de nye, strømbesparende LED pærer findes i forskellige varianter, hvor trådene danner et flot og dekorativt mønster. Især LED pæren er ved at vinde indpas i mange hjem, da den, udover at spare på el-regningen, har enormt mange timer i sig, giver et lækkert blødt lys og findes i et hav af udformninger. Her på siden finder du både glødepærer, LED pærer og pærer i halogen.

Designet i fokus

Alle vores lamper er i skandinavisk design, og passer til den moderne og stilbevidste kunde, der søger noget ud over det sædvanlige, og som ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi glædes selv over detaljerne, silhuetterne, materialerne, farverne og formerne i hver eneste af vores skønne lamper, og vi er hele tiden på udkig efter ny belysning til vores sortiment. Hos os finder du primært dansk design, fx Frama, MUUTO, Gejst og Design By Us. Vi håber at du finder lidt belysning, du ikke kan undvære, og som vil give dit hjem det lys, som det fortjener. 

En simpel fatning

En trend der efterhånden har hængt ved en del år indenfor belysning, er de barer pærer i en simpel fatning, ofte i klynger eller helt alene. En flot pære i en frithængende fatning giver ofte et lidt råt og industrielt look, men der er mange muligheder for at skabe en unik og personlig lampe, ved at sammensætte fatning og pære efter smag. Du vil endda opleve at lampens udtryk fuldstændig kan ændre sig, blot ved at skifte pæren ud. Hav evt. flere pærer liggende, så du kan ændre udseendet på lampen når du har lyst eller behov. Hos VIVO DESIGN finder du et udvalg af lækre fatninger og pærer til dit hjem, bl.a. fra danske Frama og MUUTO.

Belysning fra MUUTO

Hos os finder du et stort udvalg af lamper fra den danske designvirksomhed MUUTO, som leverer nogle super lækre og varierende designs. MUUTOs produkter er især populære pga. de nytænkende, enkle og moderne designs, som passer så fint ind i den nordiske stil. MUUTO er glad for at bruge farver, hvilket også ses på deres udvalg af belysning. Så kig efter lamper fra MUUTO, hvis du vil bringe lidt farve og moderne stil ind i dit hjem.

Trends og tidsløshed

Nogle lamper følger tidens trends, mens andre har et mere tidsløst udtryk. Du finder ikke de gamle design klassikere i vores webshop, men vi er sikre på at flere af vores lamper godt kunne gå hen og blive klassikere en dag. De tidsløse materialer som fx glas og træ går igen i mange af vores lamper, men du vil også finde belysning i de lidt mere trendy materialer som fx kobber, messing og sågar bambus, som er det miljøvenlige og bæredygtige valg. Fælles for dem alle er, at de passer ind i de fleste hjem, hvor nordisk design og moderne stil er kodeordene.

Denne måneds populære trends

Tilbud

UYUNI led udendørslys hvid 7,8x12,7 cm.

194,65 DKK --------- 229,00 DKK (You save )

Tilbud

Spring Copenhagen LUCKY kat

395,00 DKK --------- 499,00 DKK (You save )

Tilbud

Spring Copenhagen Snowball opladelig bordlampe

422,00 DKK --------- 499,00 DKK (You save )

Tilbud

MUUTO DOTS 5-PAK KNAGER

675,75 DKK --------- 795,00 DKK (You save )


Tilbud

SPRING COPENHAGEN Coco træfigur

276,00 DKK --------- 349,00 DKK (You save )

Tilbud

spring copenhagen mirror box smykkeskrin

592,00 DKK --------- 699,00 DKK (You save )

Tilbud

UYUNI LED fyrfadslys hvid premium

84,15 DKK --------- 99,00 DKK (You save )

Tilbud

Frederik Bagger Crispy Lowball Citrine 2 pak

424,15 DKK --------- 499,00 DKK (You save )


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

for at modtage spændende tilbud og deltage i fantastiske konkurrencer!

 
 

Find os på Brogade 12, 4600 Køge


Psst, vi elsker at høre fra vores kunder!

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Captcha
Ugyldig indtastning