Click & Collect
Bestil på webshop - afhent i butik
- også frem til 7. februar

Opbevaring

En af de største udfordringer i mange hjem er opbevaring. Det skal være praktisk, funktionelt, overskueligt og så skal det selvfølgelig også se godt ud og passe ind i resten af indretningen. De fleste af os ønsker netop at gemme vores rod væk, at holde rene linjer og skabe ro i vores indretning. Men vi har stadig behov for at have tingene indenfor rækkevide, at de er tilgængelige og gerne lige ved hånden. Desuden er vi mange der har et stort behov for at organisere, i en hverdag med fuld fart og mange andre ting at holde styr på. Hos VIVO DESIGN har vi samlet vores bud på opbevaring i lækkert design, indenfor mange genrer, bl.a. kurve, magasinholdere, bogkasser, hylder, reoler og knager. Selvfølgelig stadig med design, funktionalitet og kvalitet i fokus. Vi er selv ret begejstrede for udvalget af lækker opbevaring fra de danske design brands, som fx MUUTO, ferm Living, Gejst, Munk og Frama. Så hvad enten du søger et par små kurve til dine småting, lækre knager til din entre, en laber magasinholder eller et helt reolsystem til opbevaring af bøger, så håber vi du kan finde noget her på siden, som både imødekommer dine opbevarings behov og dine design drømme.

Bogkasser som opbevaring

Mange vælger at investere i bogkasser, når det kommer til køb af opbevaring til hjemmet. Bogkasser er en fleksibel løsning, da man altid kan variere antallet af bogkasser efter behov, samt sætte dem sammen på et utal af måder.  Desuden egner de sig både til at hænge på væggen, samt til at stå på gulvet. Den traditionelle åbne bogkasse egner sig bedst til udstilling af ting og nips, eller til opbevaring af bøger, hvor den lukkede model med låge er god til at gemme rodet væk. Vælger man bogkasser fra MUUTO har man uendeligt mange muligheder, da de findes i et hav af farver og størrelser og både med og uden låge. Desuden har man hos MUUTO mulighed for at tilkøbe et podie, hvor bogkasserne kan stilles på, hvis man ikke ønsker at hænge dem på væggen. Podiet giver et mere luftigt udtryk, fremfor hvis bogkasserne placeres direkte på gulvet. Samtidig får du fornemmelsen af en mere reel reol, fremfor flere elementer der er sat sammen. Her er der også mulighed for at lege med udtrykket, afhængig af hvordan bogkasserne placeres i forhold til hinanden, samt hvilke farver du sætter sammen. En bogkasse i et fedt design kan desuden bruges som et alternativ til sengebordet, som en selvbygget rumdeler eller til hvad end fantasien rækker til.

Magasinholdere i fedt design

Hvad enten det er Bo Bedre, Billede Bladet eller Lystfiskeravisen, så er magasiner, blade og aviser bare aldrig flotte at have liggende rundt omkring i hjemmet. Derfor er en lækker magasinholder et must til opbevaring af dine blade. Magasinholdere findes i mange former, fra de traditionelle til de mere nytænkende og eksperimenterende. Du finder hos os et godt udvalg af magasinholdere, i mange udformninger og designs, både til væggen og til gulvet. Er man lidt kreativ, kan alt nærmest blive en magasinholder; de anderledes bogkasser fra Munk, den velkendte plant box fra ferm Living eller de lækre filtkurve fra MUUTO.  Vil du prøve noget anderledes, så tag et kig på magasinholderen fra by Wirth. Her er der garanti for wow-effekt, og naboen har helt sikkert ikke den samme. Et andet godt bud på en alternativ magasinholder, er den lækre VEGA fra danske Foxy Potato. Magasinholderen er udformet som en tallerkenrække og er god til at opbevare og udstille magasiner, bøger og billedkunst i. Magasinholderen fra Foxy Potato kommer i tre længder og fås i eg eller sortolieret eg. 

Knager til mange formål

En helt anden, og mere åbenlys, måde at opbevare sine ting på, kan være at bruge knager. Knager kan bruges til fx overtøj, tasker eller smykker, og er måske snarere et middel til at udstille sine yndlingsitems, end til at gemme dem væk. Du kan nemt skabe spændende knagevægge i din bolig, som ikke bare er praktiske og funktionelle, men også bidrager med noget dekorativt. Kun fantasien sætter grænser. Mix knagerne i forskellige farver, former og størrelser for et dynamisk og spændende udtryk, eller hold dig til de samme knager for et mere harmonisk og minimalistisk look. Er du på jagt efter velegnede knager til en knagevæg eller blot til en enkel, hjemmelavet knagerække, kan MUUTO være værd at kaste et blik på. Deres populære knager The Dots, giver mulighed for mange variationer, da de findes i et væld af farver og størrelser. The Dots knagerne er geniale til alle stilarter, og til mange formål og du kan nemt lege med udtrykket ved at kaste dig ud i de mange skønne farver og størrelser. The Dots er desuden kommet i tre metal varianter, som er mindre end de oprindelige i træ. The Dots knagerne i metal kommer i messing, aluminium og sort stål og i tre størrelser. 

Denne måneds populære trends

Tilbud

UYUNI led udendørslys hvid 7,8x12,7 cm.

194,65 DKK --------- 229,00 DKK (You save )

Tilbud

Spring Copenhagen LUCKY kat

395,00 DKK --------- 499,00 DKK (You save )

Tilbud

MUUTO DOTS 5-PAK KNAGER

675,75 DKK --------- 795,00 DKK (You save )

Tilbud

Spring Copenhagen Snowball opladelig bordlampe

422,00 DKK --------- 499,00 DKK (You save )


Tilbud

SPRING COPENHAGEN Coco træfigur

276,00 DKK --------- 349,00 DKK (You save )

Tilbud

spring copenhagen mirror box smykkeskrin

592,00 DKK --------- 699,00 DKK (You save )

Tilbud

Frederik Bagger Crispy Lowball Citrine 2 pak

424,15 DKK --------- 499,00 DKK (You save )

Tilbud

UYUNI LED fyrfadslys hvid premium

84,15 DKK --------- 99,00 DKK (You save )


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

for at modtage spændende tilbud og deltage i fantastiske konkurrencer!

 
 

Find os på Brogade 12, 4600 Køge


Psst, vi elsker at høre fra vores kunder!

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Captcha
Ugyldig indtastning