Gå til indhold

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra VIVO design ApS.

Forefindes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra VIVO design ApS.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra VIVO design ApS bedes du tage kontakt til personalet. VIVO design ApS indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Levering
Levering af varer fra VIVO design ApS anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostNord eller anden dansk fragtmand. Leveringstid er typisk 1-2 dage såfremt varen er på lager i butikken. Forventet leveringstid bekræftes altid i mail kort tid efter købet på hjemmesiden.

For handler under 499,- kr. inkl. moms pålægges et fragtgebyr på 39,- uden omdeling eller 49,- hvis der vælges med omdeling. Ordrer over 499,- inkl. moms leveres fragtfrit uden omdeling og pålægges et gebyr på 49,- med omdeling.

Vi tilbyder kun levering til danske husstande, og kun til brofaste øer.

Betaling
Vi trækker først beløbet på dit betalingskort når varen er afsendt fra butikken eller vores lager.

Vi modtager følgende betalingsmidler: Dankort, VISA, VISA Electron og MasterCard. Der pålægges ikke gebyr ved brug af kreditkort.

Mod forudgående aftale kan vi også tilbyde kontooverførsel, kontakt os da førend bestilling afgives. Ved kontooverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Alle priser på siden er opgjort i DKK (danske kroner).

Alle priser på web-adressen www.vivodesign.dk er inkl. moms.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
VIVO design ApS
Brogade 12
4600 Køge
DK

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelsesret
Hos VIVO design opnår du udvidet fortrydelsesret på hele 30 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail: info@vivodesign.dk eller ved at benytte vores Returportal. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: møbler og større lamper.

Varens stand når du sender retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
VIVO design ApS
Brogade 12
4600 Køge

Har du fortrudt dit køb, mærk da pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg kopi af ordrebekræftelsen.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Giv dog besked til butikken forud for returnering.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos VIVO design ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på vivodesign.dk er ejer, Jonas Veggerby Carstensen.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos VIVO design ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@vivodesign.dk

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på mail info@vivodesign.dk eller telefon 30 20 54 77. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

 Skulle du have spørgsmål som ikke er besvaret i ovenstående tekst, må du endelig kontakte os.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 12.01.2020