Gå til indhold

Historien bag VIVO design

Med min passion for moderne skandinavisk design og særpræget boliginteriør, faldt det mig helt naturligt da jeg i 2014 åbnede VIVO design, med  alt det finurlige og anderledes design jeg værdsætter, og som indtil da var en mangelvare i Køge.

VIVO design skal imødekomme den kræsne og stilbevidste kunde, som søger ”alt det naboen ikke har”, det unikke og det nytænkende. Interiør med personlighed.

Alle vores varer er nøje udvalgt ud fra vores smag og ønske om, at tilføje et moderne, funktionelt og spændende udtryk til boligindretningen. De danske designere har i særdeleshed fanget vores opmærksomhed, og vores kunder vil opleve et væld af hidtil ukendte designere iblandt vores sortiment. Vi sætter en stor ære i at sammensætte et sortiment, som vækker både genkendelighed, men i høj grad også overrasker og inspirerer vores kunder.

Vores sortiment vil konstant være i udvikling og løbende udskiftning en nødvendighed, da vi har en stor svaghed for, at bestille alle de produkter, som vi forelsker os i. Vi vil derfor altid kunne tilbyde ugentlige nyheder og et udvalg af produkter som udelukkende forhandles af VIVO design.

Vi præsenterer alt det bedste fra skandinavisk design blandt et seriøst udbud af designvarer, som også inkluderer et bredt udvalg af møbler. Med et dynamisk sortiment, ønsker vi at være trendsættende, så du aldrig går tomhændet herfra – fuld af ideer og inspirerende varer!

Vi samarbejder med flere lokale leverandører og designvirksomheder med produktion i Danmark, og vi benytter os af bæredygtige alternativer, hvor end det er muligt.

Jonas Carstensen, indehaver