Gå til indhold
🌟Klub VIVO: 10% rabat* hver gang du handler! Klik & tilmeld her hvis du ikke er medlem!
🌟Klub VIVO: 10% rabat* hver gang du handler! Klik & tilmeld her hvis du ikke er medlem!

Kink vasen fra Muuto

Klik her hvis du ønsker at gå direkte til Kink vasens produktside!

Det er den amerikansk-fødte designer Rachel Griffin, grundlægger af Earnest Studio i Rotterdam, der er skaberen af den lækre Kink vasen fra Muuto.

Griffin flyttede til Holland for at studere ved Design Academy Eindhoven i 2007. I 2012 lancerede hun sit eget studie med fokus på møbler, belysning og tilbehør.”Jeg starter ofte projekter med noget fysisk, såsom et værktøj, et materiale eller en produktionsteknik. Jeg har sjældent færdige produkter i tankerne; udforskning i og omkring startpunktet definerer til sidst både form og funktion. Jeg er mest interesseret i enkle former, der har et stærkt forhold til proces og materiale”, siger Griffin om sit arbejde.

Griffin taler om tankerne bag hendes designfilosofi og tilgang: ”Jeg er interesseret i temaer som modularitet og mangfoldighed; Jeg foretrækker enkle, fleksible strukturer, der gør mere med mindre," og fortsætter: "Krydsningen mellem grafisk og produktdesign er sandsynligvis mest tydeligt i de produkter, der har en simpel, fed silhuet og i modulstykkerne - i den forstand at de er bygget ved hjælp af en struktur, der gentages igen og igen.”Kink vasen kombinerer traditionelt håndværk med et legende designsprog.

Med sit karakteristiske knæk (kink) bringer designet en moderne form til den arketypiske blomstervase gennem en kombination af moderne teknologi og traditionelt keramisk håndværk: ”Kink vasen kombinerer moderne teknologi og traditionelt håndværk for at producere en unik form, der er enkel, grafisk, humoristisk og dristig.”Kink vasen er lavet i porcelæn, der er glaseret indvendigt for et raffineret touch. Den fås i to farver: sand og lyseblå.

Tekst og billeder er lånt af Muuto.

Klik her for at købe Kink vasen fra Muuto!

Læs historien bag Shell Pot fra ferm LIVING her!