Gå til indhold

VIVO designs personale

Jonas / Stifter & ejer

Min arbejdsdag…
Der påhviler mig selvfølgelig en masse administrative opgaver, men tiden med kunderne i butikken er stadig det bedste jeg ved. Hér tanker jeg energi på kontoen, og vil ikke bytte kundekontakten for noget andet, det er jeg vist for meget købmand til :)

Favoritprodukter…
Jeg elsker den type af produkter, store som små, som overrasker med sin funktion eller udtryk. Ofte er det fra vores mindre leverandører vi finder disse originale designvarer. Generelt er vi i Danmark privilegeret ved at have en stor gruppe af kreative og innovative designere, som hele tiden formår at opfinde ”den dybe tallerken” indenfor design. Min udfordring kan være at vælge imellem udvalget.Når jeg ikke er hos VIVO design…
En stor del af min fritid bruges med familien, men min kærlighed til naturen og løb/MTB fylder også en del.

Janni / Salgsassistent

Min arbejdsdag…
Først og fremmest at hjælpe og inspirere alle vores dejlige kunder i butikken, men også at sørge for varebestillinger, udstillinger, leverandørkontakt og alt derimellem.

Favoritprodukter…
Jeg elsker når et produkt virkelig rammer plet på både æstetik og funktionalitet. Når produktet derudover er bæredygtigt eller udført lokalt, så bliver det ikke meget bedre.

Når jeg ikke er hos VIVO design…
Jeg bruger en del tid med min dejlige familie, min mand og vores to børn. Derudover er jeg glad for yoga og en, alt for sjælden, middag med gode veninder.