Gå til indhold
VIVO design KUNDEKLUB: 10% medlemsrabat på alle* produkter! Klik & tilmeld her hvis du ikke er medlem!
VIVO design KUNDEKLUB: 10% medlemsrabat på alle* produkter! Klik & tilmeld her hvis du ikke er medlem!

VIVO designs personale

Jonas / Stifter & ejer

Min arbejdsdag…
Der påhviler mig selvfølgelig en masse administrative opgaver, men tiden med kunderne i butikken er stadig det bedste jeg ved. Hér tanker jeg energi på kontoen, og vil ikke bytte kundekontakten for noget andet, det er jeg vist for meget købmand til :)

Favoritprodukter…
Jeg elsker den type af produkter, store som små, som overrasker med sin funktion eller udtryk. Ofte er det fra vores mindre leverandører vi finder disse originale designvarer. Generelt er vi i Danmark privilegeret ved at have en stor gruppe af kreative og innovative designere, som hele tiden formår at opfinde ”den dybe tallerken” indenfor design. Min udfordring kan være at vælge imellem udvalget.Når jeg ikke er hos VIVO design…
En stor del af min fritid bruges med familien, men min kærlighed til naturen og løb/MTB fylder også en del.

Lisbeth / Butikschef

Min arbejdsdag…
Når jeg er på arbejde, er VIVO designs søde kunder mit absolutte hovedfokus! Jeg går også meget op i at butikken er pæn og tiltalende. Udover den daglige gang i butikken har jeg personaleansvar og sørger for at der er en god trivsel i hele VIVO designs team.

Favoritprodukter…
Jeg har en svaghed for den klassiske skandinaviske stil, men jeg kan rigtig godt lide at produkterne har en overraskende twist. En lille (eller stor) detalje der udfordrer og sørger for at produktet ikke bliver for stilrent.

Når jeg ikke er hos VIVO design…
Jeg er gift med Kim og sammen elsker vi at rejse og den kvalitetstid det giver. I hverdagen elsker jeg at være udenfor, lave havearbejde, springe i vandet året rundt og at gå lange turer med veninder.

Janni / Salgsassistent

Min arbejdsdag…
Først og fremmest at hjælpe og inspirere alle vores dejlige kunder i butikken, men også at sørge for varebestillinger, udstillinger, leverandørkontakt og alt derimellem.

Favoritprodukter…
Jeg elsker når et produkt virkelig rammer plet på både æstetik og funktionalitet. Når produktet derudover er bæredygtigt eller udført lokalt, så bliver det ikke meget bedre.

Når jeg ikke er hos VIVO design…
Jeg bruger en del tid med min dejlige familie, min mand og vores to børn. Derudover er jeg glad for yoga og en, alt for sjælden, middag med gode veninder.

Camilla / Lager- og kundeserviceansvarlig

Min arbejdsdag…
Man kan måske sige at jeg er VIVO designs blæksprutte. Mig finder du både på vores lager og i vores butik. Jeg modtager webordre, pakker varer, har leverandørkontakt, møder søde kunder i butikken og yder kundeservice både på telefon og mail.

Favoritprodukter…
Jeg kan godt lide at blande produkter på kryds og tværs, jeg elsker glamour med en twist af boheme og vil sige at jeg har en kontrolleret, maksimalistisk stil.

Når jeg ikke er hos VIVO design…
Privat er jeg gift med Nick og sammen dyrker vi familielivet med vores datter Leonora og hunden Silke. Jeg kan godt lide at tilbringe tid med venner, hygge gåture med min hund, god mad og restaurantbesøg.

Anne / E-commerce koordinator

Min arbejdsdag…
Jeg er ansvarlig for vores produkter online og alt det visuelle i vores webshop. Udover dette udarbejder jeg vores nyhedsbreve, skriver tekster, designer trykt materiale, tager billeder, laver videoer og skaber indhold til vores sociale medier konti.

Favoritprodukter…
Jeg elsker klassisk skandinavisk design og er vild med de rene, rolige og forudsigelige linjer. Samtidig kan jeg godt lide skæve vinkler og niveauforskelle, kontrasterne i forskellige materialer og hvordan det hele kan kombineres i et produkt på en harmonerende og stilren måde.
 
Når jeg ikke er hos VIVO design…
Jeg er gift med Troels. Vores familietid bruger vi ofte sammen med gode venner og til at køre vores to piger til håndbold- og fodboldkampe. Jeg elsker at rejse, besøge mit hjemland Norge, gå daglige ture med min hund, Milla Pinot, sætte gang i nye projekter derhjemme og at nyde min mands mad med et godt glas vin.