Gå til indhold
🌟Klub VIVO: 10% rabat* hver gang du handler! Klik & tilmeld her hvis du ikke er medlem!
🌟Klub VIVO: 10% rabat* hver gang du handler! Klik & tilmeld her hvis du ikke er medlem!

VIVO designs personale

Jonas / Stifter & ejer

Min arbejdsdag…
Der påhviler mig selvfølgelig en masse administrative opgaver, men tiden med kunderne i butikken er stadig det bedste jeg ved. Hér tanker jeg energi på kontoen, og vil ikke bytte kundekontakten for noget andet, det er jeg vist for meget købmand til :)

Favoritprodukter…
Jeg elsker den type af produkter, store som små, som overrasker med sin funktion eller udtryk. Ofte er det fra vores mindre leverandører vi finder disse originale designvarer. Generelt er vi i Danmark privilegeret ved at have en stor gruppe af kreative og innovative designere, som hele tiden formår at opfinde ”den dybe tallerken” indenfor design. Min udfordring kan være at vælge imellem udvalget.Når jeg ikke er hos VIVO design…
En stor del af min fritid bruges med familien, men min kærlighed til naturen og løb/MTB fylder også en del.

Janni / Salgsassistent

Min arbejdsdag…
Først og fremmest at hjælpe og inspirere alle vores dejlige kunder i butikken, men også at sørge for varebestillinger, udstillinger, leverandørkontakt og alt derimellem.

Favoritprodukter…
Jeg elsker når et produkt virkelig rammer plet på både æstetik og funktionalitet. Når produktet derudover er bæredygtigt eller udført lokalt, så bliver det ikke meget bedre.

Når jeg ikke er hos VIVO design…
Jeg bruger en del tid med min dejlige familie, min mand og vores to børn. Derudover er jeg glad for yoga og en, alt for sjælden, middag med gode veninder.

Anne / E-commerce koordinator

Min arbejdsdag…
Jeg er ansvarlig for vores produkter online og alt det visuelle i vores webshop. Udover dette udarbejder jeg vores nyhedsbreve, skriver tekster, designer trykt materiale, tager billeder, laver videoer og skaber indhold til vores sociale medier.

Favoritprodukter…
Jeg elsker klassisk skandinavisk design og er vild med de rene, rolige og forudsigelige linjer. Samtidig kan jeg godt lide skæve vinkler og niveauforskelle, kontrasterne i forskellige materialer og hvordan det hele kan kombineres i et produkt på en harmonerende og stilren måde.
 
Når jeg ikke er hos VIVO design…
Jeg er gift med Troels. Vores familietid bruger vi ofte sammen med gode venner og til at køre vores to piger til håndbold- og fodboldkampe. Jeg elsker at rejse, besøge mit hjemland Norge, gå daglige ture med min hund, Milla Pinot, sætte gang i nye projekter derhjemme og at nyde min mands mad med et godt glas vin.